Beversafari

Forrige uke var vi på beversafari og det var veldig spennende for liten og stor. I passe gangavstand  fra skolen (noen av elevene syntes riktignok det var langt å gå)  har nemlig en beverfamilie sin bo- og arbeidsplass.

Elevene fikk både se trær som beverne hadde felt, flere demninger de hadde bygd og hytta deres. Alt dette var superspennende og det var fascinerende å se all jobben beverne hadde utført og demningene de hadde bygd.

 

Dessverre så vi ingen bevere denne gangen, men spennende var det =)

I dag var vi så heldige at vi har hatt en gjesteforeleser på besøk. Han heter Gordon Fjeld og er bestefaren til en av elevene på trinnet. Han jobber blant annet med å filme dyr i naturen og lager ulike naturfilmer. Gordon kan masse om bevere, og i tillegg har han fulgt opp beverne, som vi besøkte, på nært hold og blant annet filmet dem. Elevene fikk lære om bevere, de fikk se noen av hans selvlagde filmer og han svarte på massevis av spørsmål fra dem. Både store og små har lært kjempemasse, så tusen takk, Gordon Fjeld.

bever

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..