Min favorittelev

Jeg har testet ut en aktivitet jeg så på TikTok, min favorittelev, og det ble veldig vellykket.

Jeg hadde med meg en boks og fortalte elevene at jeg hadde et bilde av min favorittelev nederst i boksen. Alle skulle få komme frem etter tur å se på bildet i boksen. Dette ble møtt med forundrende blikk og kommentarer som at det ikke går an å ha en favorittelev. Videre fortalte jeg at det var hemmelig hvem denne eleven var, så når de hadde kikket ned i boksen, var det ikke lov å fortelle til de andre hvem de så.

I boksen hadde jeg tapet fast et speil. Elevene fikk raskt et smil om munnen da de kikket ned i boksen og så seg selv.

Da alle hadde sett, sa jeg at den som var favoritteleven og hadde sett bilde av seg selv, skulle rekke opp hånda. Alle rakk opp hånd med store smil. Deretter snakket jeg om hvorfor alle var mine favorittelever og at hver og en av dem var min favoritt på grunn av sine spesielle egenskaper.

En kommentar om “Min favorittelev

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..