Adventskalender – ordsky

Her kommer tips til en koselig adventskalender, nemlig å lage ordskyer til hver elev med hyggelige ord og setninger. Elevene sier/skriver en positiv og hyggelig ting om de andre i klassen og lærer samler inn og skriver ordene inn i en ordsky, gjerne formet som et hjerte. Elever og lærer kan lage ferdig alle ordskyene i forkant og trekke et hjerte for hver dag, eller det kan trekkes en elev for hver dag som kommer frem mens de andre elevene skal si positive og hyggelige ting om og til den eleven. Da kan lærer skrive inn i ordskyen kontinuerlig mens elevene snakker. Hjertene kan for eksempel henges opp i klasserommet og sendes med hjem siste dag før jul.

Ordskyene over har jeg lagd på tagul sin nettside. Her kan du enkelt velge form, farge og skrifttype, og det er enkelt å legge inn ordene. Under kommer flere figurer som er fine å bruke i forbindelse med en julekalender.

#jul #advent #julekalender #ordsky

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..