Aprilsspøker

Like moro med 1.april hvert år og i år har jeg greid å lure noen av kollegaene mine på 1.trinn.

Den ene spøken hadde jeg med meg elevene på og den hadde vi øvd før i uka. Denne spøken skulle skje mens en av lærerne satt og leste bok i samlingsstund (i samlingsstund sitter elevene på krakker i en hestesko fremme i klasserommet). På forhånd hadde jeg gjemt en lekemus under krakken denne læreren skulle sitte på. I tillegg hadde en elev fått i oppgave å peke og rope: «Se, en mus!!!», rett etter at læreren hadde startet å lese. De andre elevene hadde fått i oppgave å rope/skrike mens de trakk til seg beina opp på krakkene rett etter at eleven hadde ropt om musa.

Dette ble veldig vellykket og kjempemorsomt, både for elevene og meg som fikk sett det hele (bare synd jeg ikke filmet det…….). Læreren, som satt og leste boka, skvatt skikkelig, kastet boka, skrek og fikk beina opp på krakken i rekordfart.

Etterpå lo vi alle godt av hele spøken.

Jeg er imponert over at over 20 elever greide å dette hemmelig og at de greide å gjennomføre med glans.

Spøk nummer to (ble funnet på sammen med en annen kollega) på jobb var å lure to av kollegaene på trinnet til å tro at vi var blitt innkalt på møte med ledelsen en time etter arbeidstid i dag. Den ene av dem nevnte møtet for en uvitende rektor i matpausen og forstod derfor raskt at det var aprilspøk på gang, mens hun andre ikke forstod før arbeidsdagen var over og vi var klare på møtet. Gjette hvor glad hun ble da hun forstod at vi ikke trengte å være på jobb en time ekstra.

En morsom dag på jobb :0)

#1.april #aprilsnarr #aprilspøk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..