Facebookgrupper med gode undervisningstips

Det ligger en del gode grupper på Facebook hvor dere kan få masse ulike tips til undervisning og ulike temaer som har med skole å gjøre. Under lister jeg opp noen av de jeg synes er bra. Klikk på navnet, så kommer du direkte til facebookgruppen. (Forklaringene til de ulike sidene er beskrivelsene som administratorene på de ulike sidene har skrevet).

facebook

 • Undervisningstips:
  Jeg liker godt tanken om å dele gode tips og ideer med andre, og det er bakgrunnen for denne gruppen. Her kan vi dele ulike undervisningstips og -opplegg og komme med ideer til hverandre.
 • Matematikktips:
  Denne gruppen er for oss som underviser i matematikk. Her kan vi dele gode undervisningsopplegg og ulike tips som kan brukes i undervisningen. Har du en god ide eller har gjennomført et opplegg du vil dele med andre, så legg gjerne ut en beskrivelse, et bilde, link til en nettside eller lignende.
 • Undervisningsopplegg:
  Er du lærer? Er du lei av å finne opp kruttet selv hver gang du skal i gang med et nytt tema? Har du noen gode minner fra da du selv var elev? Er svaret ja på et eller flere av disse spørsmålene er dette gruppa for DEG. For at denne gruppa skal bli nyttig for DEG og alle andre er imidlertid viktig at nettopp DU legger inn et bidrag. Et opplegg du har prøvd og som fungerte bra med en kort beskrivelse, en bra link til en nettside, forslag til jul/påskestæsj, eller rett og slett et godt tips. Oppfordringen blir dermed følgende: Ikke sitt å rug på dine egenproduserte gode undervisningsopplegg. Del dem med andre!
 • Undervisningsopplegg-dele/kjøpe/selge:
  Denne gruppen kommer som en frittstående gruppe ved siden av den originale «Undervisningsopplegg». I den originale gruppen er det kun tillatt å dele opplegg, mens i denne gruppen kan man dele opplegg, samt legge ut lenker til opplegg som er betalte.
 • Førsteklasselærer:
  Dette er en gruppe for alle som har tilknytning til 1. klasse. S.den er opprettet for å kunne dele tips, ideer, undervisningsopplegg og annen inspirasjon. 🙂
 • Kunst Og Håndverk Fra 1-7 Trinn: Denne facebooksiden har mange gode tips og idèer til hva dere kan gjøre i kunst og håndverk timene.
 • Teaching Ideas: We share thousands of FREE ideas, resources and activities with teachers on our site at http://www.teachingideas.co.uk
 • Teaching FUNtastic:I am a teacher at Arendal International School in Norway, running a resource blog for teachers.
 • Vurdering for læring:
  VURDERING FOR LÆRING er en gruppe for alle lærere, skoleledere og skoler som er med i satsingen Vurdering for læring. Gruppa har som mål å være en arena for faglig utvikling, erfaringsutveksling og refleksjon. Her kan du lese og dele undervisningsopplegg, finne og dele linker og aktuelle ressurser om vurdering for læring.
 • Lærerbloggen:
  Dette er facebooksiden til Lærerbloggen. Her finner du innlegg om pedagogikk, skole, pedagogisk litteratur, teknologi og undervisning + mye mer.

facebook

#undervisningstips #facebookgrupper #undervisning #skole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..