Hemmelig nissevenn

Nå nærmer det seg 1.desember og Hemmelig Nissevenn på jobben. Dette var noe vi prøvde ut for første gang i fjor, og det ble så vellykket at vi kjører i gang i år igjen.

jul-pingvin

Hemmelig nissevenn er for de ansatte på skolen. Alle som vil være med  legger en lapp med navnet sitt i en boks på lærerrommet. Neste tirsdag blir det høytidelig trekning av hemmelig nissevenner, og så er det bare å sette i gang etter 1.desember. Gjennom hele desember kan nissene gjøre nissegleder eller nissestreker for sin hemmelige nissevenn. Siden du er hemmelig nissevenn,  må alt gjøres i hemmelighet, dvs anonymt. Nissegleder kan være å være ekstra rause med ros og kommentarer, gi små gaver som sjokolade eller noe annet hyggelig, skrive koselige lapper eller dikt, pynte kontorpulten til jul, tenne lys,……bare fantasien setter grenser. Nissestreker kan være å fylle kontoret med ballonger, gi tullegaver, kle inn alt på kontorpulten i aluminiumsfolie, stille klokka, etc…her er det lov å være rampete på en god måte =)

Hemmelig nissevenn gjør at man gleder seg ekstra til å komme på jobb i hele desember, både for å nisse selv, se hva andre har nisset eller bli nisset for. Rett før jul avsløres den hemmelige nissevennen, noen kan ha hatt en anelse om hvem det har vært, mens andre ikke har hatt det i det hele tatt.

hemmelig-nissevenn

Her finner du noen av nissestrekene og gledene som ble gjort på skolen i fjor.

#jul #advent #nissevenn #hemmelig nissevenn #nissestreker #nissegleder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..