Litt om meg selv

Brittsa

Jeg heter Britt Stikbakke Andersen er 40 år og jobber som lærer ved Gjøvik barneskole. Jeg har drømt om å bli lærer helt siden jeg startet på førskolen da jeg var seks år. For tiden underviser jeg på 2.trinn. Gjøvik skole er en skole med ca 350 elever og jeg har undervist på alle trinn i løpet av tiden jeg har jobbet her (startet her høsten 2007). Jeg trives godt med barn og liker å jobbe med dem. Liker meg best når jeg underviser i matematikk eller naturfag. Jeg har jobbet som lærer siden høsten 2000 og har både vært innom barne- og ungdomsskole.

Jeg har første del av utdannelsen min fra Høgskolen i Hedmark, avdeling Hamar. Her studerte jeg i tre år, før jeg dro til St.Andrews i Scotland hvor jeg studerte Matematics ved University of St.Andrews i ett år. Dette ble fjerdeåret i min adjunktutdanning. Deretter jobbet jeg (hadde fødselspermisjoner inniblant, er heldig og har tre barn) før jeg tok videreutdanning i Regning som grunnleggende ferdighet i 2014/15 ved Høgskolen i Hedmark. Dette året var jeg så heldig at jeg kom med på videreutdanningsprogrammet hvor jeg fikk 40% tid avsatt til studier. Høsten 2015 studerte jeg Uteskolematematikk og digitale ferdigheter ved Høgskolen i Hedmark. Dette tok jeg i tillegg til vanlig jobb.

Jeg liker godt tanken om å dele gode tips og ideer med andre, og det er bakgrunnen for at jeg startet denne bloggen i 2015. Jeg har også en Facebook-side som heter Undervisningstips, her er det også massevis av gode ideer å hente. Denne bloggen inneholder alt fra små glimt fra lærerhverdagen til undervisningsopplegg og tips og ideer til undervisning.

Håper du finner masse undervisningstips du får lyst til å bruke i din undervisning på denne bloggen.

Kom gjerne med innspill eller tilbakemeldinger.

Britt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..