GODT NYTT ÅR

Godt nytt år alle sammen.

Sitter og mimrer litt og det er litt over to år siden jeg startet denne bloggen. I løpet av denne tiden har jeg hatt 500.000 visninger. Håper og tror at dette tallet betyr at mange finner gode ideer og tips til undervisningen her inne.

Her kommer de 15 mest leste blogginnlegg siden jeg startet å blogge i desember 2015:

Jeg liker godt tanken om å dele gode tips og ideer med andre, så om du har et tips eller en god ide, så del i vei. Enten ved å sende meg en mail, brittsa@hotmail.com, slik at jeg kan dele den her på bloggen eller ved å legge ut på Facebooksiden Undervisningstips.

                                              Britt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..