Pokèmon-uke

Denne uka har vi Pokémon-uke på 4.trinn og både store og små har gledet seg lenge. Elevene har selv vært med på å bestemme ulike aktiviteter de skal ha i løpet av uka, og i tillegg har vi voksne litt ekstra på lur.

Den ene grupperommet har vi gjort om til Pokémon-rom og her er det masse inspirasjon og motivasjon til temaet. I tillegg skal dette rommet brukes i enkelte timer når elevene selv kan gå inn å velge hva de vil jobbe med. Her finner de blant annet ulike spill, forskjellige bøker, flere oppgaveark, fargeleggingsark mm.

I dag har elevene lært om Pokémon og vi startet med at alle lagde sitt eget Pokémonkort. Da måtte de ha med hvilken type Pokémon og styrker og svakheter ved sin Pokémon. Navnet ble bestemt ut fra initialene i navnet til elevene og en «navnekalkulator» etter ide fra @janganderius

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..