Minnebok

Her kommer et tips om å lage en minnebok til hver enkelt elev. Dette blir en bok som elevene kan få med seg som et minne fra tiden de gikk på skolen. Som lærer har jeg både lagd minnebok fra 1.-4.trinn som elvene fikk i gave siste skoledag før sommerferien på 4.trinn og fra 5.-7.trinn som de fikk i gave på 7.avslutning. I tillegg har elever, som har sluttet i løpet av skoleåret\perioden, fått en minnebok i avslutningsgave.

En minnebok kan inneholde:

  • Ulike skolearbeider fra elevene:  fortellinger, skriveoppgaver, matteoppgaver, K&H-oppgaver, etc.
  • Tegninger elevene har lagd i løpet av årene.
  • Bilder av elevene (elevene fikk ulike bilder i minnebøkene sine, men alle fikk noen bilder fra hvert år hvor de var avbildet).

For å gjøre det enklest mulig, starter jeg skoleåret med en perm\mappe til hver elev. Underveis i skoleåret velger jeg ut enkelte arbeider\bilder som settes rett inn i permen. Til slutt er permen full av minner som elevene kan ta frem igjen ved en senere anledning.

Minnebok

Er så vidt i gang med å samle minner på 1.trinn :0)

Elevene som har fått minnebøker har vært kjempefornøyde og gitt tilbakemeldinger på at de synes det har vært morsomt å se tilbake på årene ved skolen ved hjelp av minneboka. Dette kan anbefales!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..