1.april- aprilsnarr

Nå nærmer det seg 1.april og aprilsnarr. Dette gleder jeg meg veldig til. Det er moro å lure både på hjemmebane og på jobben. Ikke alltid like lett å finne på gode spøker til elevene, så om noen har forslag blir jeg veldig takknemlig.

Beste spøken jeg har hatt på tidligere elever var en gang elevene akkurat hadde kommet inn fra pause og jeg fortalte at de hadde ringt fra avisen. Journalisten hadde hørt om prosjektet elevene jobbet med og ville gjerne ha bilde av hele trinnet. Journalisten hadde det dessverre litt travelt, så alle elevene måtte skynde seg ut og stille opp i skolegården. Elevene ble superivrige, skyndte seg å kle på seg og løp ut for å stille opp. Siden vi hadde klasserom i tredje etasje, var det bare for oss lærerne å stå i vinduet og rope aprilsnarr da alle elevene hadde kommet seg ut i skolegården :0)

kids#1.april #aprilsnarr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..