Tallrekke

Mange elever trenger visualisering av tallinja og jeg synes det er nyttig å ha den hengende oppe på veggen. I år har elevene selv vært med på å lage tallrekka fra 1-50. De fikk ulike tall de skulle tegne/skrive på ferdige ark, med kriterier om at de måtte tegne/skrive store tall og bruke sterke farger slik at alle elevene kunne se tallrekka på avstand. Til slutt hengte vi opp tallene i riktig rekkefølge.

tallrekka

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..